Главная » Война в Украине » ЧЕЧЕНЦІ/НОХЧІ за УКРАЇНУ — замах на Кадирова, повстання у Грозному, Дудаєв, імперські ліберали. (ВИДЕО)

ЧЕЧЕНЦІ/НОХЧІ за УКРАЇНУ — замах на Кадирова, повстання у Грозному, Дудаєв, імперські ліберали. (ВИДЕО)

Ці слова належать президенту Ічкерії Джохару Дудаєву, який ще в 1995 році передбачив війну України з росією. 💪 Зараз ім’я Дудаєва носить батальйон, який складається переважно з чеченців і з 2014 року воює за Україну.

 Нохчі (саме так себе називає цей народ!) як ніхто знають, що таке боротьба за свободу, як чинити опір окупантам і якою підлою та жорсткою є росія, тому зараз вони віддають усі сили, щоб допомогти Україні перемогти рашистське зло. 💥

У цьому відео ви побачите, хто такі справжні нохчі й почуєте чимало історій з Ічкерії, які максимально перегукуються з нашим сьогоденням. 🤬 Нелюдські звірства і катування цивільних, звинувачення в тероризмі, нав’язування «руского міра» і незмінна риторика «асвабадітєлєй».

Як росія йде за сценарієм російсько-чеченських воєн в Україні, але їй нічого не світить. 💙💛 Чому нохчі тепло ставляться до українського народу, як українці воювали в російсько-чеченських війнах і головна мотивація чеченців захищати і звільняти українські території. 🤡 Хто такий Рамзан Кадиров насправді, чому він вигідний путіну, як на нього скоїли замах і що таке «дон-дон»?

🙄 Чому немає і чи можливі в Чечні й Дагестані локальні повстання, які там настрої щодо мобілізації і чому Чечня — один великий концтабір? 👊 А також потужна відповідь росіянам, які вважають чеченців своєю нацією, і чому російські ліберали типу Навального це ті ж шовіністи та імперці, які лише «перефарбують і змінять замки у в’язниці народів під назвою росія».

🦾 Батальйон Джохара Дудаєва — https://t.me/adam1ua

Сhechenews.com

01.10.22.